Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz'dan anlamlı ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ‘Dünya Kız Çocukları Günü’ dolayısıyla Yıldırım Belediyesi Kreşi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2019 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2019 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yılmaz'dan anlamlı ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 10 Aralık 2011’de Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliği tarafından dünya genelinde kız ve erkek çocukları arasında süre gelen ayrımcılığı önlemek amacıyla ilan edilen ‘Dünya Kız Çocukları Günü’nde Yıldırım Belediyesi Kreşi’nde öğrenim gören minikler ile bir araya geldi. Sınıfları gezerek, minik öğrencilerle sohbet eden Başkan Yılmaz, kız öğrencilerin “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü”nü kutladı.

HAYATIN İÇERİSİNDE OLACAKLAR

Yıldırım Belediyesi’nin vizyonunda çocukların öncelikli hizmet gurupları içeresinde yer aldığını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Bizim temel referansımız; yeni doğan kız çocuklarının canlı canlı gömüldüğü bir devirde kızını sırtına alarak şehrin sokaklarında gezdiren Peygamber Efendimiz’’in (SAV) kız çocuklarına ve kadınlara yaklaşımıdır. Bu anlamda kızlarımızın, çocuklarımızın, kadınlarımızın çok daha iyi hizmet alabilecekleri hem kültür ve sanat faaliyetlerinde hem de sportif faaliyetlerin arttırılması noktasında çalışmalarımıza çok daha fazla hız vereceğiz. Bizim kültürümüzde ve inancımızda kadının, kız çocuklarının değeri ve önemi büyüktür. Tüm dünyada kız çocuklarının değerinin anlaşılması büyük önem teşkil etmektedir. Bu günün yeterince anlaşılması ve gelecek nesillere aktarılmasını dileyerek, dünyadaki ve özellikle ülkemizdeki kız çocuklarımızın 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nü tebrik ediyorum” diye konuştu. Konuşmalarının ardından Başkan Yılmaz, çocuklara hediyeler dağıttı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.