Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Sözlü: Öğretmenlerimizin çalışma koşulları iyileştirilmeli

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerin özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilerek, daha verimli hizmet vermelerinin sağlanması gerektiğini söyledi. Adana Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Sözlü: Öğretmenlerimizin çalışma koşulları iyileştirilmeli
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerin özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilerek, daha verimli hizmet vermelerinin sağlanması gerektiğini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Eli öpülesi öğretmenlerimizin, ükemizi, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştirmek, yarınlara hazırlamak ve çağdaş dünyayla rekabet edebilir hale getirmek gibi çok önemli ve kutsal bir görevi var. Bu görevi büyük fedakarlık, azim ve kararlılıkla yerine getiren öğretmenlerimizin zihinlerinin rahat olması ve çalışma koşullarının düzeltilmesi için millet ve devlet olarak üzerimize büyük sorumluluk düşmektedir. Öğretmenlerimizin geçim derdiyle uğraşmadan, eğitime odaklanmaları için onların özlük haklarının iyileştirilmesi gerekmektedir.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.