Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan’ın kovanından 1,5 kilo Anzer balı çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hemşerileri tarafından özel olarak oluşturulan kovandan 1,5 kilogram Anzer balı ve 200 gram polen çıktı. Başbakan Erdoğan, balı ve poleni kendisine gönderen Anzer Bal Kooperatifi Başkan Yardımcısı Şaban...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan’ın kovanından 1,5 kilo Anzer balı çıktı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hemşerileri tarafından özel olarak oluşturulan kovandan 1,5 kilogram Anzer balı ve 200 gram polen çıktı. Başbakan Erdoğan, balı ve poleni kendisine gönderen Anzer Bal Kooperatifi Başkan Yardımcısı Şaban Hapeloğlu’na teşekkür etti.

Hapeloğlu, yaptığı açıklamada, Rize’nin İkizdere İlçesi’nde bulunan Anzer Yaylası’nda bu yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı için özel bir kovan oluşturdukları söyledi. İki kovanın sağımını yaptıklarını ve analizlerinin yapılması için Haccettepe Üniversitesi’ne gönderdiklerini hatırlatan Hapeloğlu, “Bu üniversitede tahliller olumlu çıktı. Başbakanımızın kovanından 1,5 kilo Anzer Balı ve 200 gram polen çıkarttık. Bakanımızın kovanından ise 500 gram bal çıktı ama hiç polen çıkartamadık. Tamamen kendi düşüncemiz sonucu böyle bir şey yaptık. Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı Beye Başbakanımız ve kendileri için özel bir kovan oluşturacağımızı daha önceden söylemiştik. Kovandan elde edilen balı Başbakanımıza gönderdik. Sayın Başbakanımız da koruma müdürü aracılığıyla bizlere teşekkür etti.” dedi.
Hapeloğlu, kilosu 680 liradan alıcı bulan ve yok satan Anzer balı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın daha sağlıklı ve güçlü duracağını da sözlerine ekleyerek balın bitmesi durumunda Başbakan Erdoğan’a yeniden bal göndermeye hazır olduklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.