Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan müjdeyi verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır'dan açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Yatırım Hamlesi Tanıtım Programı'nda terörden zarar gören 7 merkez için 10 milyarlık yatırım müjdesi verdi...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan müjdeyi verdi!
 Başbakan Binali Yıldırım, yatırım destek paketini Diyarbakır’da açıkladı. Doğu ve Güneydoğu Yatırım Hamlesi Tanıtım Programı kapsamında Cahit Sıtkı Tarancı Kongre Merkezi’nde konuşan Başbakan Yıldırım, yeni bir başlangıç ve yeni bir gün için Diyarbakır’da bulunduklarını söyledi. Yeni eserler ve imar faaliyetleri için Diyarbakır’da olduklarını söyleyen Başbakan Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Andolu’nunun yüzünü güldürmek için Diyarbakır’da olduklarını dile getirdi. Terörden zarar gören bölgelerden yatırıma başlayacaklarını dile getiren Başbakan Yıldırım, "Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde yaşayan bütün vatandaşlarımıza gerekli destek verilecektir. Yatırımlar için dev adımları atıyoruz. Öncelikle terörden zarar gören 7 merkez için 10 milyarlık toplam tutar yatırım yapacağız. Hendek ve çukur siyasetinde vatandaşı devlete karşı isyana çağıran kanlı PKK terör örgütünün bu çağrısına kulak vermeyip devletinin, milletinin yanında yer alan bütün vatandaşlarımızı gönülden kutluyorum" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 7 merkezin, terör örgütü PKK mensupları tarafından çukur kazılarak tahrip edilen Diyarbakır'ın Sur ilçesi, Şırnak merkez, Şırnak'ın Cizre, Silopi ve İdil ilçeleri, Mardin'in Nusaybin ilçesi ve Hakkari'nin Yüksekova ilçesi olduğu belirtildi.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.