Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baro Başkanı Konaç’tan meslektaşlarına teşekkür

Kayseri Barosu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Avukat Fevzi Konaç, yapılan seçim sonrasında kendisini aynı göreve yeniden seçen meslektaşlarına teşekkür etti. Av. Konaç, seçimlerde ülke genelinde yaşanan kamplaşmanın, çatışmanın...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri Barosu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Avukat Fevzi Konaç, yapılan seçim sonrasında kendisini aynı göreve yeniden seçen meslektaşlarına teşekkür etti. Av. Konaç, seçimlerde ülke genelinde yaşanan kamplaşmanın, çatışmanın meslek örgütlerine de yansıdığını dile getirerek üzüldüğünü ifade etti.

Kayseri Baro Başkanı Avukat Fevzi Konaç, yapılan baro seçimlerinden sonra ilk açıklamasını yaptı. İyi bir seçimin geçmesinden dolayı meslektaşlarına teşekkür eden Konaç, şu açıklamayı yaptı; “Bugün şahsıma iki yıl daha görev veren Kayseri Barosu mensubu 459 kardeşime teşekkür ediyorum. Anladım ki; bölünmenin, çatışmanın, kamplaşmanın, siyasetin ve bilumum memleket meselelerinin hesabı da artık meslek örgütlerinde görülür hale gelmiş. Bir şeyi daha anladım ki; onurlu bir görevi yapmakla kalmamış, ayrıca ne kadar çok arkadaş, kardeş, dost kazanmışım. Bir çok şeyin hesabını görmekle ve üzülmekle birlikte, bu kazanımların değeri hiç bir şeyle değişilmez. Sonuç ne olursa olsun yolu birlikte yürümek şerefini taşıdığım kardeşlerim sağ olun var olun. Allah razı olsun. Dualarınızda yer almak temennisiyle. Allah sizi ve beni desteğinizden dolayı utandırmasın.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.