Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baro Başkanı Konaç: Siyasi partilerin aktif çalışan birimi Hain Üretme Merkezi

Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç, siyasi partilerin çalışma birimleri arasına yeni bir komisyon daha eklendiğini belirtti. Konaç, partilerin var olan kadın, gençlik, tanıtma ve halkla ilişkiler komisyonunda sonra şimdilerde HÜM, yani Hain...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2015 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2015 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Baro Başkanı Konaç: Siyasi partilerin aktif çalışan birimi Hain Üretme Merkezi
Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç, siyasi partilerin çalışma birimleri arasına yeni bir komisyon daha eklendiğini belirtti. Konaç, partilerin var olan kadın, gençlik, tanıtma ve halkla ilişkiler komisyonunda sonra şimdilerde HÜM, yani Hain Üretme Merkezleri olduğunu ifade etti.

'EN AKTİF ÇALIŞAN BİRİM HÜM, ÜSTELİK HEM AHLAKSIZ! HEM DE ONURSUZ!'

Baro Başkanı Fevzi Konaç, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabından ilginç bir yorum yaptı. Siyasi partilerle ilgili paylaşımında, son dönemde yaşanan bazı gelişmelerle ilgili bir açıklamada bulundu. “HÜM” başlıklı açıklamasında; siyasi partilerin çalışma birimleri, komisyonları-kolları var olduğunu hatırlatan Konaç, şu ifadelere yer verdi; “Siyasi partilerin kolları-komisyonlarının bazıları şöyle: Kadın kolları/komisyonları. Gençlik kolları/ komisyonları. Tanıtma kolları/komisyonları. Halkla ilişkiler. Teşkilat. Siyasi işler. vs. vs. Son zamanlarda yeni bir birim daha eklendi bu komisyonlara. Hem de artık en aktif çalışan birim neredeyse bu komisyon. HÜM. Açılımını merak edenlere yazayım. Hain Üretme Merkezleri/komisyonları. Yani HÜM. Etkin. Aktif. Hızlı. Acımasız! Dönemsel olarak her siyasi partinin var ve kendi aleyhine bir cümle kuran veya görüş bildiren olursa bu merkez otomatik olarak devreye girerek çalışmaya başlıyor. Vay HÜM'ün eline düşene. Dünün kahramanının, yarına hain etiketi yemesi işten bile değil! Acımasız demiştim ama bu yetersiz geldi vasıf olarak. Üstelik hem ahlaksız! Hem de onursuz! Merkez çalışırken hiçbir kutsal tanımadan hareket ediyor ve öyle ahlaksız ki; savunma hakkı bile tanımadan infaz ediveriyor kişiyi!”

GÜNÜN HAİNİ KİM?

Baro Başkanı Avukat Fevzi Konaç, açıklamasının sonunda HÜM’ün hedefine son olarak kimin oturtulacağına ilişkinde ifadelerde bulunarak, “Günün Haini kim mi?” sorusunu sordu. Konaç, sonra şu cevabı verdi; “Adayım Şehidimizin abisi Yarbay. HÜM yine çalışıyor yani. Biraz vicdan, biraz acıya saygı. Çözüm süreci haşa! Vahiyle gelmediğine göre. Bir cümlesinin karşılığı bu mudur? Allah'tan korkun!”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.