Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baltalı vahşet! Tartıştığı kocasını...

TEKİRDAĞ’ın Saray İlçesi’nde 35 yaşındaki Sibel T., tartıştığı eşi 39 yaşındaki Engin T.’yi çıkan tartışma sonucu baltayla başına vurarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Baltalı vahşet! Tartıştığı kocasını...

Olay, Tekirdağ’ın Saray İlçesi’ne bağlı Çayla Mahallesi’nde meydana geldi. 8 yaşında bir çocukları bulunan Sibel ve Engin T. çifti, dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sırasında Sibel T., balta ile arkası dönük olan eşi Engin T.’nin başına iki kez vurdu.

Engin T. kanlar içerisinde yere yığılırken endişeye kapılan Sibel T., Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Sibel T.’nin ifadesi doğrultusunda adrese giden polis ekipleri, Engin T.’yi ölü olarak buldu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Engin T.’nin cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

SÜREKLİ EVE ALKOLLÜ GELDİĞİ İDDİASI

Gözaltına alınan Sibel T. ise Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli Sibel T., ağlayarak verdiği ilk ifadesinde eşinin sürekli alkollü geldiğini ve tartıştıklarını söyledi.

Olay sırasında çiftin 8 yaşındaki çocuğunun dışarıda olduğu belirtildi.

TUTUKLANDI

Sibel T. çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürmek' suçundan tutuklandı. İfadesinde suçunu itiraf ederek öldürdüğü eşinin 15 gün önce işinden ayrıldığını ve eve alkollü gelerek kendisine hareket ettiğini söyleyen Sibel T., "Akşam üstü eve alkollü geldi ve bu yüzden tartıştık. Bu sırada bana küfür ederek hakaretlerde bulundu. Ben de artık dayanamadığım için baltayla vurdum, amacım öldürmek değildi" dedi.

Tutuklanan Sibel T. cezaevine konulurken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.