Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir Halk Sağlığı Müdürlüğü: Her gün 995 su şebekesinden numune alınıyor

Balıkesir Halk Sağlığı Müdürlüğü, il genelinde bulunan 995 su şebekesinde her gün düzenli olarak bakiye klor ölçümleri yapılarak, kontrol izleme amacıyla su numunelerinin alındığını belirtti. Balıkesir Halk Sağlığı Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2014 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir Halk Sağlığı Müdürlüğü, il genelinde bulunan 995 su şebekesinde her gün düzenli olarak bakiye klor ölçümleri yapılarak, kontrol izleme amacıyla su numunelerinin alındığını belirtti.

Balıkesir Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, her hafta salı günü denetleme izlemesi amacıyla su numuneleri alınarak analizlerinin yaptırıldığı bildirildi. Açıklamada, şöyle denildi: "Balıkesir Halk Sağlığı Müdürlüğümüzce alınan numunelerden analiz sonuçları parametre değerlerinin tamamı ve yönetmeliğin 11 maddesi gereği uygunsuz çıkanlar da ayrıca resmi yazılarla Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gerekli tedbir ve düzeltici önlemleri alması açısından BASKİ Genel Müdürlüğü'ne bildirimleri yapılmaktadır. Müdürlüğümüzce ilimizde su şebekelerinde 'İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik' çerçevesinde çalışmalarımız devam etmekte olup, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan geri bildirimler alınarak düzeltici önlemler konusunda bilgi alış verişinde bulunulmaktadır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.