Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkçı KOM'un oltasına takıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen 6 ayrı operasyonda toplamda 4 kilo 68 gram esrar ve 50 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Operasyonlarda toplam 9 kişi gözaltına alındı.Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen 6 ayrı operasyonda toplamda 4 kilo 68 gram esrar ve 50 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Operasyonlarda toplam 9 kişi gözaltına alındı.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, İlçe giriş ve çıkışlarında doğu İl'lerinden gelen otobüsleri mercek altına alıyor. Operasyonlar kapsamında Gaziantep'ten gelen bir otobüste bulunan Manavgatlı balıkçı S.Ç'ye ait (47) bagajda 3 parça halinde 3 kilo 400 gram içime hazır esrar maddesi ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan S.Ç. adliyeye sevk edildi.

Adana'dan gelen 3 ayrı yolcu otobüsünde ise 1 kilo 320 gram esrar maddesi ele geçirildi. ve O.Z. ile E.A. adlı yolcular gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların sorgusu devam ediyor.

Daha önce Tosmur'da düzenlenen operasyonların devamı olarak dün gece M.U., İ.A., M.K. ve M.U.'da 8 parça halinde fişek olarak tabir edilen 8 gram esrarla yakalandı. Zanlılar KOM'da sorgulanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.