Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakanlık uyardı: Mülki ve adli erkana saldırı olabilir

Adalet Bakanlığı, örgütün özel savunma eğitimi alan yapılanmaları tarafından mülki ve adli amir, emniyet ve üst düzey askeri görevlilere yönelik bombalı saldırı olabileceğini ve bunların kaçırılabileceğini belirterek, bütün görevlileri...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakanlık uyardı: Mülki ve adli erkana saldırı olabilir
Adalet Bakanlığı, örgütün özel savunma eğitimi alan yapılanmaları tarafından mülki ve adli amir, emniyet ve üst düzey askeri görevlilere yönelik bombalı saldırı olabileceğini ve bunların kaçırılabileceğini belirterek, bütün görevlileri uyardı.

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'nden bütün adliyelere gönderilen yazıda görevliler uyarıldı. Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Hakim Fahrettin Karabıyık imzasıyla gönderilen yazıda şöyle denildi: "Bölücü terör örgütünün, özel kuvvet mensupları ile öz savunma eğitimi alan şehir yapılanmaları tarafından -sözde- misilleme adı altında Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerimizde görev yapan üst düzey askeri görevliler olmak üzere ülke genelinde üst düzey emniyet mensuplarına, mülki ve adli erkana (Hakim ve Cumhuriyet Savcısı) yönelik silahlı/bombalı eylemler gerçekleştirebileceği istihbari bilgisi alınmıştır. Bu kapsamda son günlerde artan terör olayları da dikkate alınarak, ilgili güvenlik birimleriyle irtibat halinde olunarak gerekli güvenlik tedbirlerinin aldırılması ve gereken hassasiyetin gösterilmesi, keyfiyetin merkezdeki Cumhuriyet savcıları ile mülhakat Cumhuriyet başsavcılıklarına ve bilgileri bakımından mahkemelere de duyurulmasını rica ederim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.