Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çelik: Marmaray’ın önemini gelecek nesiller daha iyi anlayacak

Çalışma ve ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Cumhuriyet’in 90’ıncı yılında açılışı yapılacak Marmaray’ın ne anlama geldiğini gelecek nesillerin daha iyi anlayacağını söyledi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri öncesinde...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Çelik: Marmaray’ın önemini gelecek nesiller daha iyi anlayacak
Çalışma ve ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Cumhuriyet’in 90’ıncı yılında açılışı yapılacak Marmaray’ın ne anlama geldiğini gelecek nesillerin daha iyi anlayacağını söyledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri öncesinde Bursa Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Faruk Çelik, burada gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Çelik şöyle konuştu: "Küllerinden yeni bir devlet doğdu. Aslında kimsenin beklemediği bir başarıyı, bir devlet kurma öyküsünü bu aziz millet tarih boyunca gerçekleştirmişti. Bir kez daha, büyük bir başarıya imza atarak, genç cumhuriyetimizi kurdu."

Cumhuriyeti yüceltmenin herkesin vazifesi olduğunu kaydeden Bakan Çelik şunları söyledi: "Bundan sonra Cumhuriyetin ilelebet payidar olması için el birliği ve gönül birliğiyle çalışacağımızı, Cumhuriyetimizi yücelteceğimizi milletin huzurunda ifade ediyoruz. Bu azimli ve kararlı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün Cumhuriyetin 90. yılını kutlarken, asrın projesi Marmaray'ın açılışını gerçekleştireceğiz. Bunun, Cumhuriyetin ne anlama geldiğini anlamamız açısından gelecek nesillere önemli bir örnek olduğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki 91. yıl ve nice 90'lı yıllar bu başarı öyküleriyle dolup taşacaktır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.