Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçelievler'de silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

Bahçelievler’de, Şehnaz Yıldırım (46) isimli bir kadın, taksiye bineceği esnada kendisini takip eden kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Yıldırım, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı....

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 05:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 05:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçelievler’de, Şehnaz Yıldırım (46) isimli bir kadın, taksiye bineceği esnada kendisini takip eden kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Yıldırım, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 00.30 sıralarında, Siyavuşpaşa Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde bir mekanda çalışan Şehnaz Yıldırım (46), mesai bitiminin ardından taksi çağırarak evine gitmek için caddeye çıktı. Taksiye binmek isteyen Yıldırım, bu esnada kendisini otomobil ile takip eden kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yıldırım’a 4 el ateş eden saldırganlar, saldırı sonrası geldikleri otomobille hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Yıldırım'ı ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Saldırının yaşandığı yer güvenlik şeridi ile kapatıldı. Polis ekipleri, çevredeki mobese kameralarını da incelemeye aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.