Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli nikah törenine katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2008 yılında hayatını kaybeden MHP eski İstanbul Milletvekili Gündüz Aktan’nın oğlu Uygar Aktan ve Serra Balioğlu çiftinin nikah törenine katıldı. Törende damadın şahitliğini...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 22:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 22:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeli nikah törenine katıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2008 yılında hayatını kaybeden MHP eski İstanbul Milletvekili Gündüz Aktan’nın oğlu Uygar Aktan ve Serra Balioğlu çiftinin nikah törenine katıldı. Törende damadın şahitliğini yapan Bahçeli, geline altın bilezik taktı.

Bahçeli, bir dönem MHP İstanbul Milletvekilliği yapan ve 2008 yılında kalp ve karaciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Gündüz Aktan’nın oğlu Uygar Aktan ve Serra Balioğlu çiftinin nikah törenine katıldı. Beşiktaş, Kuruçeşme’deki Les Ottoman Otel’de düzenlen nikah töreninde Bahçeli, bir süre çiftin ailesiyle sohbet etti. Nikah töreninde damadın şahitliğini yapan Bahçeli, törenin ardından evlilik cüzdanını gelin Serra Balioğlu’na verdi. Çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Bahçeli geline bir altın bilezik taktı.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.