Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım ve Uslu, 'Hedef 1 Milyon' toplantısına katıldı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 'Hedef 1 Milyon Üye' tanıtım toplantısına katıldı. Rahatsızlığı nedeniyle gecede konuşma yapmayan Aziz Yıldırım, katılımcılarla...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aziz Yıldırım ve Uslu, 'Hedef 1 Milyon' toplantısına katıldı
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 'Hedef 1 Milyon Üye' tanıtım toplantısına katıldı. Rahatsızlığı nedeniyle gecede konuşma yapmayan Aziz Yıldırım, katılımcılarla bol bol fotoğraf çektirdi ve forma imzaladı.

Mahmut Uslu, burada yaptığı kısa konuşmada Fenerbahçeliler'in bütünleşerek büyüdüğünü ve Fenerbahçe'ye, Fenerbahçelilerden başka kimsenin yardımcı olmadığını söyledi. Fenerbahçe'nin büyük bir sivil toplum örgütü olduğunun altını çizen Uslu, "İnşallah Hatay'a bizlerin de kişisel olarak yardımlarıyla okul ve benzeri sosyal şeyleri yapacağız. En önemli şeylerden biri, Fenerbahçe'nin spor alanlarında başarılı olması lazım. Onun için hepinizin dualarına ihtiyacımız var son günlerde. Çünkü biliyorsunuz Fenerbahçeliler bütünleştikçe güçlenebiliyor. Fenerbahçeliler'den başka kimse bize yardım etmiyor. Son günlerde herhalde duyuyorsunuz kamuoyunda. İnşallah hep beraber bu bütünleşmeyi devam ettirebilirsek önümüzdeki bütün engelleri kırarız." dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Aziz Yıldırım'a Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy tarafından hediye takdim edildi. 10. Yıl Marşı ve Fenerbahçe marşının ayakta söylendiği gecede Aziz Yıldırım, Hataylı Fenerbahçelilerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi ve forma imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.