Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın Güven Gürkan kabri başında anıldı

Eski Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) Genel Başkanı Aydın Güven Gürkan, ölüm yıl dönümünde Tuzla’daki kabri başında anıldı. Tuzla Mezarlığı’ndaki anma törenine; CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2015 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2015 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın Güven Gürkan kabri başında anıldı
Eski Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) Genel Başkanı Aydın Güven Gürkan, ölüm yıl dönümünde Tuzla’daki kabri başında anıldı.

Tuzla Mezarlığı’ndaki anma törenine; CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Gürkan’ın ailesi ve partililer katıldı.

Törende konuşan Ercan Karakaş, “Ülkemizin en sıkıntılı döneminde Erdal İnönü, Aydın Güven Gürkan hepimize örnek çalışmalar gösterdiler. Onları unutmadık, unutmamız mümkün değil. Yalnızca hocamızı, sevgili Uğur Mucu’yu, İsmail Cem’i kaybettiğimiz gün değil. 24 Ocak Türkiye’de kamunun kaybedildiği gündür aynı zamanda. Türkiye’nin yapısının değiştirilmeye başlandığı bir gün. Onlar daha güzel bir Türkiye kurmak için çalıştılar.” ifadelerini kullandı.

Uğur Mumcu’nun oğlunun bugünkü köşe yazısında ‘Ocak ayını sevmiyorum’ sözünü hatırlatan Murat Karayalçın da, “Gerçekten de kaybettiğimiz değerlerimiz, canlarımız nedeniyle ocak ayı acılı bir aydır. Yalnızca hocamızı, sevgili Uğur Mucu’yu, İsmail Cem’i kaybettiğimiz gün değil. 24 Ocak Türkiye’de kamunun kaybedildiği gündür aynı zamanda. Türkiye’nin yapısının değiştirilmeye başlandığı bir gün. Onlar daha güzel bir Türkiye kurmak için çalıştılar.” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.