Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayakkabı hırsızı caminin kamerasına yakalandı!

Adana’da bir camide cemaat namaz kılarken bir kişi, iki çift ayakkabı çaldı. Polisin, camideki güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit ettiği 29 yaşındaki Diyaddin Fidan, sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakıldı. ‘Tecrübeli...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayakkabı hırsızı caminin kamerasına yakalandı!
Adana’da bir camide cemaat namaz kılarken bir kişi, iki çift ayakkabı çaldı. Polisin, camideki güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit ettiği 29 yaşındaki Diyaddin Fidan, sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakıldı. ‘Tecrübeli hırsızın kameralara yansıyan görüntüsü ise dikkat çekti.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Dumlupınar Camii’nde 18 Kasım Salı günü yaşandı. Hırsızlıktan poliste çok sayıda kaydı olan Diyaddin Fidan, ikindi namazının kılınması sırasında camiye geldi. Cemaatin namaz kılmasını fırsat bilen Fidan, ayakkabılarını çıkarıp ayakkabılığa yöneldi. Ayakkabısını rafa yerleştiren Fidan, bu sırada etrafa bakındı. Kendisini izleyen olmadığını görünce üzerindeki montun fermuarını açıp yere çöktü. Fidan, ayakkabıları inceleyip içlerinden beğendiği iki çift ayakkabıyı peşi sıra montuna yerleştirdi. Camideki güvenlik kameralarının kayıtta olduğunu fark etmeyen Fidan, ayağa kalktı, kıyafetini düzeltti, kendi ayakkabılarını giyerek camiden uzaklaştı.

Emniyet Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, namazdan çıktığında ayakkabısının çalındığını gören bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçti. Polis, caminin güvenlik kamerası görüntülerinden daha önce çok sayıda kaydı olan Diyaddin Fidan’ı gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alının şüpheli, sevk edildiği adli mercilerce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.