Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali’nde renkli görüntüler

Balıkesir merkez Karesi Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Altın Ok Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali'nin üçüncü günü de renkli görüntülere sahne oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda sporcunun katıldığı müsabakalarda...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali’nde renkli görüntüler
Balıkesir merkez Karesi Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Altın Ok Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali'nin üçüncü günü de renkli görüntülere sahne oldu.

Yerli ve yabancı çok sayıda sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular, Alp Parkuru'nda halkalara kılıç geçirip puan almaya çalıştı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği festivalde kardeş şehir Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Hollanda Batı Amsterdam Belediye Başkan Yardımcısı Adil Belhajey, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın konuğu oldu.

Başkan Yücel Yılmaz ve Başkan Kaplan, hedef tahtasına ok attı. Uluslararası Altın Ok Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali'ne Ukrayna'dan katılan ekip, muhteşem bir kamçı gösterisi düzenledi. 6-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında Kocaavşar Mahallesi'nde düzenlenecek olan 6.Uluslararası Motosiklet Festivali öncesi Atlı Okçular bu kez motosiklete binip yine hedeflere ok atarak halkı festivale davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.