Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ataşehir'de zinzirleme trafik kazası: 1 yaralı

Ataşehir'de 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Kazada 7 aylık hamile olduğu öğrenilen yabancı uyruklu kadın ise şans eseri yara almadı. Kaza, E-5 karayolu Harem istikametinde Göztepe köprüsüne...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ataşehir'de 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Kazada 7 aylık hamile olduğu öğrenilen yabancı uyruklu kadın ise şans eseri yara almadı.

Kaza, E-5 karayolu Harem istikametinde Göztepe köprüsüne yaklaşık 100 metre kala meydana geldi. İddialara göre, 34 CHK 63 plakalı otomobili ile süratli şekilde seyreden Bekir Çalışkan aniden duran trafik akışı nedeniyle duramayarak önünde seyreden Muhammed Haluchane yönetimindeki 34 MC 825 plakalı cipe arkadan çarptı. Cip de Merve Filiz’in kullandığı 34 JH 0964 plakalı otomobile vurdu. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada Bekir Çalışkan ağır yaralandı. Çalışkan olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi otomobilin içinde yapılarak sedye ile ambulansa taşındı. Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırlan Çalışkan'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Bu sırada Bosna Hersekli olduğunu belirten cipin sürücüsü Muhammed Haluchane karısı Medile’nin 7 aylık hamile olduğunu söyleyince olay yerinde bulunan diğer ambulanstaki sağlık ekipleri kadına odaklandı. Kaza sırasında karnını değil kafasını hafif şekilde torpidoya çarptığını söyleyen Medile’nin tansiyonuna bakan sağlık ekipleri, hastaneye gitmek istemeyen kadının ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.