Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aracıyla 4 metrelik köprüden yola uçtu: 2 yaralı

Bursa Merkez Osmangazi ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü aracıyla yaklaşık 4 metrelik köprüden yola tavanı üzerine düştü. Kazada iki kişi yaralanırken, köprü altındaki yolda o anda başka araç geçmemesi olası faciayı...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aracıyla 4 metrelik köprüden yola uçtu: 2 yaralı
Bursa Merkez Osmangazi ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü aracıyla yaklaşık 4 metrelik köprüden yola tavanı üzerine düştü. Kazada iki kişi yaralanırken, köprü altındaki yolda o anda başka araç geçmemesi olası faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, Kent merkezinden gelip Ankara istikametine doğru gitmekte olan F.Ö. yönetiminde ki 16 U 5480 plakalı araç başka bir aracın sıkıştırması sonrasında Gökdere köprüsündeki bariyerleri kırarak alttaki yola düştü. Yaklaşık 4 metrelik köprüden aşağı uçup ters düşen araç çevredeki vatandaşların yardımı ile düzeltildi. Araç içinde sıkışın F.Ö. ile yanındaki ismi öğrenilemeyen başka bir kişi, olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı. Kaza yerine gelen 112 ambülansı ile ilk müdahaleleri yapılan yararılar hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu sırada genelde yoğun araç trafiğinin olduğu köprü altındaki yolda başka araçların olmaması faciayı önledi.

Yaşanan kaza sonrasında yol savaş alanına dönerken, trafikte büyük aksamalara neden oldu. Yapılan çalışma ile kaza yapan araç çekici ile kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

'BİRAZ HIZLI OLSAK ÜZERİMİZE DÜŞECEKTİ'

Gökdere köprüsünde meydana gelen kazada bir araç sürücüsü son anda ölümden döndü. Heykel istikametinden aracı ile gelmekte olduğunu aktaran Tuncay Saylan biraz yavaş gitmesi ve gürültüyü duyup durmasıyla hayatının kurtulduğunu söyledi. Tuncay Saylan, az daha ileride olsa kaza yapan aracın kendi üzerine düşeceğini belirtip, “Ben aşağıya doğru gidiyordum, gürültüyü duyunca hemen durdum. Kaza yapan araç demir korkuluklara vurdu ve aşağı düştü. Araba Ankara yönüne gidiyordu, başka bir arabanın sıkıştırması ile demir bariyerlere çarpıp aşağı düşmüş.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.