Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aracında sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı

Ankara’da yoldan çıkan otomobil önce park halindeki araçlara, daha sonra yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilde yaralanan sürücüyü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri çıkardı. Olay, saat 03.00 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 04:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 04:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aracında sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı
Ankara’da yoldan çıkan otomobil önce park halindeki araçlara, daha sonra yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilde yaralanan sürücüyü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri çıkardı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Dikmen Caddesi üzerinde meydana geldi. 06 DU 784 plakalı otomobilin sürücüsü Levent Günal, seyir halindeyken bir anda aracının hakimiyetini kaybetti. Önce yol kenarında park halinde bulunan otomobillere çarpan araç, daha sonra yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Kaza sonrası hurdaya dönen aracın sürücüsü otomobilinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler aracında sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri otomobilin kapısını keserek sürüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Sedyeye alınan ağır yaralı sürücü, ambulansa alınıp hastaneye sevk edildi. Polis kaza sonrası konuyla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.