Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet'in ilanının 90. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da coşkuyla kutlandı.Antalya’daki törenler Cumhuriyet Caddesi’nde yapıldı. Tören, Vali Sebahattin Öztürk, 3. Piyade Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı İrfan...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyet'in ilanının 90. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da coşkuyla kutlandı.

Antalya’daki törenler Cumhuriyet Caddesi’nde yapıldı. Tören, Vali Sebahattin Öztürk, 3. Piyade Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı İrfan Can ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın halkı selamlamasıyla başladı. Selamlamanın ardından kısa bir konuşma yapan Vali Öztürk, Cumhuriyet’in ilanın 90. yılının kutlanıldığını hatırlatarak, bu zaman diliminin insanlık için uzun, ancak devletler için genç sayılabilecek bir zaman dilimini ifade ettiğini kaydetti. Türkiye Cumhuriyeti’nin 90 yılda çok büyük başarılar elde ettiğini belirten Öztürk, toplumsal ve ekonomik alanlarda büyük ilerlemeler kaydedildiğini söyledi.

Vali Öztürk’ün konuşmasının ardından halk oyunları gösterisinin ardından tören askeri birlikler, öğrenciler, resmi ve özel kuruluşların geçişinin ardından son buldu. Törene vatandaşların yoğun katılım gösterdiği gözlendi. Ayrıca törende 500 öğrenciden oluşan bando takımı ile askeri erkanın geçişi büyük alkış aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.