Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annelerinin eve kilitlediği çocuklar yuvaya yerleştirildi

Mersin'de anneleri tarafından hapsedildikleri evden polis tarafından kurtarılan 3 çocuğa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sahip çıktı. Annesi tarafından şiddet uyguladığı tespit edilen 3 kardeş yuvaya yerleştirildi. Çocuklara...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Annelerinin eve kilitlediği çocuklar yuvaya yerleştirildi
Mersin'de anneleri tarafından hapsedildikleri evden polis tarafından kurtarılan 3 çocuğa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sahip çıktı.

Annesi tarafından şiddet uyguladığı tespit edilen 3 kardeş yuvaya yerleştirildi. Çocuklara Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde psikolojik destek verildiği öğrenildi. Çocukların annesi ise gözaltına alındı. Anneleri tarafından Akdeniz İlçesi Burhan Felek Caddesi üzerindeki bir eve kilitlenen Ege (7) Kübra ve ( 5) Berfin (3) isimli kardeşler dün polis ve komşularının yardımı ile evin balkonundan girilerek kurtarılmıştı. Vücutlarından sigara yanıkları ve işkence izlerine rastlanan çocuklar geceyi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne ait yuvada geçirdi. Çocuklara banyo yaptırılarak yeni elbiseler giydirildiği görüldü. Travma yaşadığı öğrenilen çocukların bunu atlatabilmesi için Mersin Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin Psikolojik Danışmanlık servisinde tedavi gördükleri belirtildi. Çocukların bu tedavi için hastaneye götürüldükleri sırada kameralara gülümsemesi dikkat çekti.

ANNE GÖZALTINA ALINDI
Öte andan çocuklarını eve kilitleyerek ortalıktan kaybolan anne A.G. (28) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gece yakalandı. Anne sorgulanmak üzere Mağazalar Polis Merkezine teslim edildi. Çocukların babası M.G.'nin (47) ise bir süre önce eşi A.G.'yi evin önünde bıçakladıktan sonra ortalıktan kaybolduğu ve polis tarafından halen arandığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.