Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara'da yağmur sonrası araçlar mahsur kaldı

Ankara'nın Sincan ilçesinde, şiddetli yağmur sebebiyle 3 araç su birikintisinde mahsur kaldı. 5 vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ankara'da gece geç saatlerde aniden bastıran yağmur kanalizasyon giderlerinin ve rögar kapaklarının...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 06:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 06:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara'da yağmur sonrası araçlar mahsur kaldı
Ankara'nın Sincan ilçesinde, şiddetli yağmur sebebiyle 3 araç su birikintisinde mahsur kaldı. 5 vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Ankara'da gece geç saatlerde aniden bastıran yağmur kanalizasyon giderlerinin ve rögar kapaklarının tıkanmasına ve bazı caddelerde yollarda su birikintisi oluşmasına yol açtı. Saat 03.00 sıralarında etkili olan yağmurla birlikte, Sincan 12. Cadde'de seyir halinde olan 3 otomobil, su birikintisinde mahsur kaldı. Sürücüler ilerleyemedi. Araçlarına su dolan ve arıza yapan vatandaşlar polis ve itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Su birikintisinin yaklaşık 1 metreye ulaştığı yoldaki araçlarda mahsur kalan 5 vatandaş, olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı. Kurtarma çalışmalarının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, rögar kapaklarını açarak yolda biriken suyu tahliye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.