Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara'da narkotik operasyonu: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Ankara polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 5 şahıs gözaltına alındı. 1500 adet ecstasy hap, 2 kilogram esrar ve birçok silah ele geçirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 01:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 01:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 5 şahıs gözaltına alındı. 1500 adet ecstasy hap, 2 kilogram esrar ve birçok silah ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda Altındağ İlçesi Atıfbey Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi caddesi üzerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapıldığı tespit edilmiştir. Yapılan arama ve yakalama çalışmaları sonucunda İ.Ç, F.K, S.Ö, E.T, S.S isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi.

Açıklamada, yakalanan şüphelilerin üzerlerinde, eşyalarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 1500 adet ecstasy hap, 2 kilogram esrar maddesi, haberleşmede kullanılan telsiz, telefon, çok sayıda silah ve mermi bulunduğu, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 365 TL para ele geçirildiği, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucu ile mücadeleye en etkin şekilde ve kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.