Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da market soygunu güvenlik kamerasında

Ankara’da bir markete giren 3 şahıs marketten sigara çaldı. Soygun anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, görüntülerde şahıslar ilk önce sigaraların bulunduğu yeri karıştırıp yanlış camı kırıyor daha sonra...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2015 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2015 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da market soygunu güvenlik kamerasında
Ankara’da bir markete giren 3 şahıs marketten sigara çaldı. Soygun anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, görüntülerde şahıslar ilk önce sigaraların bulunduğu yeri karıştırıp yanlış camı kırıyor daha sonra ise doğru camı kırıp sigaraları da alıp olay yerinden uzaklaşıyor.

Olay sabah saat 04.00 sıralarında Çankaya Hilal mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir markete otomobille gelen 3 şahıs ilk önce etrafta gözlem yaptı. Araçtan inen bir şahıs markete yaklaştığı sırada başka bir aracın bulundukları yerden geçmesi üzerine hemen araca geri döndü.

Aracın olay yerinden uzaklaşmasından sonra 3 şahıs araçtan inip markete yöneldi. Şahıslardan biri eline aldığı kaldırım taşıyla marketin camını kırdı ancak çalmaya geldikleri sigaraların kırdıkları yerde olmadığını fark eden şahıslar bu sefer marketin öbür tarafına yöneldi. Aynı yöntemle orayı da kırıp içeri giren şahıslar vitrinlerdeki sigaraları tabyalarıyla alıp araca taşımaya başladı. Kısa süren hırsızlık anından sonra şahıslar yanlarına aldıkları sigaralarla araçlarına binip hemen olay yerinden uzaklaştı.

Soygunu markete yakın bir noktada bulunan evinden fark eden bir vatandaş hemen polisi aradı. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri ve market sahibi acı tabloyla karşılaştı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine inceleme ekipleri çağrıldı. Bir süre sonra olay yerine gelen ekipler delil topladı.

Konuyla ilgili bilgi veren market sahibi Hakan Ayhan, şunları kaydetti: "Alarm şirketi aradı bizi onun üzerine geldik. İçeriden sigara almışlar. Görünürde başka bir şey almadıkları gözüküyor. Güvenlik kamerası görüntüleri var. Eşkalleri yüzleri kapalı olduğu için belli değil. 3 kişi geliyorlar. İşte burada büyük taş var, kırıp direk giriyorlar ve sigarayı tablalarıyla alıp direk görüyorlar. İlk önce buraya giriyorlar burada sigara olmadığını görünce öbür tarafa yöneliyorlar."

Polis, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.