Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da kaza: Lüks cipinde sıkışan işadamı güçlükle kurtarıldı

Başkentte, direksiyon hakimiyetini yitirip yön tabelasının direğine çarptıktan sonra ters dönen cipte sıkışan işadamı, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yaralı olarak kurtarıldı. Kaza, saat 00.00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2014 05:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2014 05:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da kaza: Lüks cipinde sıkışan işadamı güçlükle kurtarıldı
Başkentte, direksiyon hakimiyetini yitirip yön tabelasının direğine çarptıktan sonra ters dönen cipte sıkışan işadamı, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yaralı olarak kurtarıldı.

Kaza, saat 00.00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana geldi. 06 LRE 25 plakalı lüks cipiyle şehir merkezi istikametine seyreden işadamı Remzi Usanmaz, Eryaman mevkisine geldiği sırada, bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini yitirdi. Yön tabelasının direğine çarpan araç ters döndü. Remzi Usanmaz, sürücü koltuğunda sıkıştı.

Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, Usanmaz’ı çıkarabilmek için aracın iki kapısını kesmek zorunda kaldı. Sağlık ekipleri ise yaralıya ilk müdahaleyi araç içinde yaptı. Ekiplere vatandaşlar da yardım etti. Uzun uğraşlar neticesinde sıkıştığı yerden çıkarılan Usanmaz ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Adeta hurdaya dönen cipin ön tekeri çarpmanın etkisiyle koparken kopan diğer parçaların bazıları metrelerce uzağa fırladı. Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre kontrollü verildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.