Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da kaza: Anne ağır, baba ile kızı ise hafif yaralandı

Başkentte, aynı istikamette seyreden iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, bir araçtaki anne ağır, baba ile kızı hafif yaralandı. Kazaya karışan diğer aracın sürücüsü ise alkollü çıktı. Kaza, saat 01.30 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2014 06:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2014 06:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da kaza: Anne ağır, baba ile kızı ise hafif yaralandı
Başkentte, aynı istikamette seyreden iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, bir araçtaki anne ağır, baba ile kızı hafif yaralandı. Kazaya karışan diğer aracın sürücüsü ise alkollü çıktı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında Kuzey Çevreyolu üzeri Batıkent kavşağına yakın yerde gerçekleşti. Havalimanı istikametine seyreden Hayrettin Türköz yönetimindeki 06 KK 712 plakalı otomobil ile aynı istikamete seyreden S. S. yönetimindeki 06 BD 9152 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenden ötürü çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan Türköz ailesinin bulunduğu otomobil bariyerlere çarptıktan sonra ters döndü. Diğer otomobil ise kazanın yaşandığı yerin yaklaşık 500 metre ilerisinde durabildi. Kazada baba Hayrettin Türköz, anne Filiz Türköz ve kızları Buse yaralandı.

Ailenin yardımına olay yerinden geçen sürücüler koştu. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan baba, vatandaşların da yardımıyla eşini ve çocuğunu araçtan çıkardı. Anne ile kızın üzerine üşümemeleri için battaniye örtüldü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Baba ile kızı Dışkapı Hastanesi’ne, durumu ağır olan anne ise Yenimahalle Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayı yakınlarına bildirmeye çalışan babanın yaşadığı şoku atlatamadığı görüldü. Türköz ailesinin misafirliğe gittikleri Sincan’dan evlerine döndükleri öğrenildi.

Hastanede ameliyata alınan anne Filiz Türköz’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Alkol muayenesi yapılan ve 0.72 promil alkollü olduğu tespit edilen S. S. İse karakola götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.