Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara'da iki işçi su kazanlarını boyarken zehirlendi

Ankara'da iki işçi, boyamak için girdikleri su kazanların içinde zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan işçiler tedavi altına alındı. Kurtarma ekipleri, içeride bir kişinin daha bulunduğu şüphesiyle aramaya bir süre daha...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara'da iki işçi su kazanlarını boyarken zehirlendi
Ankara'da iki işçi, boyamak için girdikleri su kazanların içinde zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan işçiler tedavi altına alındı. Kurtarma ekipleri, içeride bir kişinin daha bulunduğu şüphesiyle aramaya bir süre daha devam etti.

Vaka, akşam saatlerinde Kızılay Meydanı’ndaki "eski Gima" olarak bilinen, Türkiye’nin ilk gökdeleninin altında bulunan kazanlarda yaşandı. Binanın zemin katındaki kazanlara giren iki işçi, boyama sırasında havasızlık sebebiyle boyadan ağır şekilde etkilendi. Durumun farkedilmesi üzerine olay yerine kurtarma ekipleri geldi. Kendilerinden geçmiş ve üzerleri boya kaplanmış halde kazanların içerisinden çıkarılan işçiler hastaneye götürüldü. Sağlık durumlarının ağır olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.