Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara'da film sahnelerini aratmayan kaçış kamerada

Ankara’da bir otomobil polisin dur ihtarına uymayınca kaçmaya başladı. Nefes kesen kovalamaca, kaçan aracın kaza yapmasıyla son buldu. Araçtaki 3 şüpheliden 1’i yaralandı. Otomobilde çok sayıda çalıntı akü bulundu. Aracın kaçarken...

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 06:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 06:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara'da film sahnelerini aratmayan kaçış kamerada
Ankara’da bir otomobil polisin dur ihtarına uymayınca kaçmaya başladı. Nefes kesen kovalamaca, kaçan aracın kaza yapmasıyla son buldu. Araçtaki 3 şüpheliden 1’i yaralandı. Otomobilde çok sayıda çalıntı akü bulundu. Aracın kaçarken yaptığı manevralar ve silah sesleri saniye saniye kameralara yansıdı.

Feridun Çelik Mahallesi'nde gece saatlerinde polisin dur ihtarına uymayan 06 AT 2182 plakalı otomobilde bulunan 3 kişi kaçmaya başladı. Ekiplerin hemen takibe aldığı otomobil, Bostancık Mahallesi'nden Konya yoluna çıktı. Yol boyunca ekiplerin dur ihtarına uymayan otomobil, trafikteki diğer araçları da tehlikeye düşürdü. Takip sırasında bir polis otosunun hasar aldığı öğrenildi. Polis ekipleri aracı durdurmak için havaya ateş açtı ancak otomobil bütün ihtarlara rağmen kaçmaya devam etti. Daha sonra Anadolu Bulvarı’ndan Söğütözü’ne çıkan araç, 2183 Sokak üzerinde seyir halindeyken yol kenarındaki topraklı yola çarpıp takla attı.

Polis ekipleri hemen aracın etrafını sarıp şahısların çıkmasını istedi. Araçta bulunan şüphelilerden Mehmet Mustafa Gödek ve Eser Apaydın ekip otosuna alındı. Şüpheli Ahmet Albayrak'ın ise kazada yaralandığı belirlendi. Yaralı şahıs, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sedyeyle ambulansa alınıp hastaneye sevk edildi. Polis ekiplerinin araçta yaptığı incelemede çok sayıda çalıntı akü bulundu. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.