Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara'da bir kişi aracında silahlı saldırıda öldürüldü

Ankara’da sabah saatlerinde bir kişi aracında otururken, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, sabah saatlerinde Keçiören Kuşcağız Mahallesi Gündüz Sokak ile Tosun Sokak kesişiminde meydana geldi. Alınan bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da sabah saatlerinde bir kişi aracında otururken, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Keçiören Kuşcağız Mahallesi Gündüz Sokak ile Tosun Sokak kesişiminde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Burak Taner (25) evine gitmek üzere 06 YOE 77 plakalı aracına bindi. Bu sırada plakası öğrenilemeyen ve hızla gelen bir araç, Burak Taner’in otomobilinin yanında durdu. Aracından inen meçhul şahıs, şoför koltuğunda oturan Burak Taner’e silahlı saldırı düzenledi. Daha sonra aracına binerek, olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri şahsı hayata döndürmek için uzun süre çaba sarfetti. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis çevre güvenliği alırken, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Olay Yeri İnceleme ekipleri, araçta ve çevresinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede direksiyon başındaki Taner’in başına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Savcının yaptığı incelemenin ardından şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayı gerçekleştiren şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.