Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da 4 insan taciri tutuklandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekiplerinin insan tacirlerine yönelik operasyonunda yakalanan 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekiplerinin insan tacirlerine yönelik operasyonunda yakalanan 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 25 Ekim günü “İnsan Ticareti, Fuhuş Amaçlı Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Yönetmek” suçları ile ilgili olarak Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerinde önceden tespit edilen muhtelif adreslere operasyon düzenledi. Çalışmalar neticesinde 8 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

ÜÇ KADIN, MAĞDUR

Operasyon kapsamında ikisi Ukrayna uyruklu biri Türkiye vatandaşı olmak üzere 3 mağdur kadın tespit edildi. Yabancı uyruklu mağdur bayanlar ile şüphelilerden elde edilen toplam 8 bin 175 TL, 45 Euro, 3 bin 616 dolar ve bir banka hesabındaki 15 bin TL paraya suçtan elde edilen gelir kapsamında el konuldu.
Şüpheli şahıslar yapılan sorgulamaları neticesi, 28 Ekim günü mevcutlu olarak Sincan Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüpheli 4 şahısta tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.