Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç Siirt’te

Kurtalan’da bir yakınının düğününe katılmak üzere Siirt’e gelen Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Ulu Camii’nde Cuma namazı kıldı. Siirt Valisi Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.Siirt Valisi Ahmet Aydın tarafından karşılanan...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç Siirt’te
Kurtalan’da bir yakınının düğününe katılmak üzere Siirt’e gelen Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Ulu Camii’nde Cuma namazı kıldı. Siirt Valisi Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Siirt Valisi Ahmet Aydın tarafından karşılanan Kılıç, Cuma namazını Ulu Camii’nde kıldı.

Daha sonra Siirt Valiliğine geçen Kılıç’a, Valilik önünde öğrenciler çiçek verdi. Polis mangasını selamlayan Kılıç, şeref defterini imzaladıktan sonra Siirt Valisi Ahmet Aydın’ın makamına geçti. Siirt’te ilk kez geldiğini ifade eden Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, yaptığı açıklamada, "Doğrusu uzun bir süre ihmal ettim Siirt, tarihi derinlikleri olan ve farklılıkları içinde barındıran ve bu farklılıkları barış içinde yaşatan bir ilimizdir. Siirt’e gelmekten mutluluk duyuyorum. Bu amaçla Siirt halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Valilik makamında yapılan görüşmede, Siirt Milletvekili Osman Ören, Garnizon komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, Adalet Komisyonu Başkanı Zeki Güler il müftüsü Faruk Arvas’ta hazır bulundu. Görüşme daha sonra basına kapalı yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.