Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ambalaj fabrikasında yangın

Esenyurt’ta bir ambalaj fabrikasının bahçesinde bulunan kimyasal ürün tankında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği yangın fabrikaya ulaşmadan söndürüldü.Atatürk Mahallesi Orhan Veli Caddesi üzerinde bulunan bir ambalaj...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ambalaj fabrikasında yangın
Esenyurt’ta bir ambalaj fabrikasının bahçesinde bulunan kimyasal ürün tankında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği yangın fabrikaya ulaşmadan söndürüldü.

Atatürk Mahallesi Orhan Veli Caddesi üzerinde bulunan bir ambalaj fabrikasında yangın çıktı. Fabrika içinde manevra yapan bir kamyon, içinde kimyasal ürün bulunan yakıt tankına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kimyasal ürün ve kamyonda yangın çıktı. Fabrika çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İşçilerin tahliye edildiği yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen 3 işçi olay yerindeki ambulanslarda müdahale edildi. Yaralı ve can kaybının yaşanmadığı yangın itfaiyenin çalışmaları sonucu söndürüldü. Yangında kamyonet tamamen kullanılamaz hale gelirken maddi zarar oluştu.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.