Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amasya’da 3 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri il merkezinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapmış olduğu çalışmalarda 3 kişiyi gözaltına aldı.Yapılan istihbaratları değerlendiren KOM...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Amasya’da 3 uyuşturucu satıcısı tutuklandı
Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri il merkezinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapmış olduğu çalışmalarda 3 kişiyi gözaltına aldı.
Yapılan istihbaratları değerlendiren KOM ekipleri, Amasya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yurtiçi uyuşturucu şebekeleri ve sokak satıcılarına yönelik planlı çalışma başlattı.
Yapılan çalışmalarda ise 37 parça kağıda sarılı, satışa hazır vaziyette toplam 6,22 gram bonzai, 8,16 gram esrar maddesi ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet mermi ele geçirildi.
Üzerlerinde uyuşturucu maddesi ile yakalanan Halil B. (35), Eyüp T. (22) ve Mehmet B. (21) isimli şahıslar gözaltına alınarak "uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek, yer sağlamak, kullanımını kolaylaştırmak ve kullanmak" suçlarından” tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.