Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alperen Ocakları: İstifa yalanlarıyla algı oluşturulmaya çalışılıyor

Alperen Ocakları Manavgat Temsilcisi Yılmaz Derin, 30 Mart mahalli seçimleri ve cumhurbaşkanı seçimi öncesi ocaklarından ve BBP'den ayrılanların, yeni ayrılmış gibi gösterilerek genel seçim öncesi algı oluşturulmaya çalışıldığını...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alperen Ocakları Manavgat Temsilcisi Yılmaz Derin, 30 Mart mahalli seçimleri ve cumhurbaşkanı seçimi öncesi ocaklarından ve BBP'den ayrılanların, yeni ayrılmış gibi gösterilerek genel seçim öncesi algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.

Yılmaz Derin, yaptığı açıklama, derin ve karanlık güçlerin ocakları ve BBP üzerinden algı operasyonu yapmaya devam ettiğini kaydetti. Aynı algı çalışmasının 7 Haziran seçimleri öncesinde Alperen Ocakları ve BBP'den 'istifa ettiler' haberleriyle yapıldığını belirten Derin, bugünlerde ayrıldı diye kamuoyuna tanıtılan kişilerin 30 Mart seçimleri ve cumhurbaşkanı seçimi öncesi istifa eden kişiler olduğunu ifade etti.

Dünya menfaati beklentisi adına beklentileri olanların, beklentilerine kavuşturulduktan sonra Alperen Ocakları ve BBP'den ayrıldığını söyleyen Derin, "Yalanla dolanla bir yerlere gelmek isteyen basit kişilerin, aylar öncesi istifa ederek bugün ayrıldık diye açıklama yapmasını ciddiye almıyoruz. Bu tür açıklamaların, 7 Haziran seçimleri öncesi toplum mühendisliğine yönelik bir girişim olduğu aşikar. Yalanla saltanat kuranların, saltanatlarının yıkılması pek yakındır. " dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.