Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alperen Ocakları Başkanı Sarı: Söz ehil olmayan kişilerin elinde

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı, konuşanların sadece konuşturulanlar olmasından kaynaklanan sıkıntı olduğunu, sözün ehil olanın elinde olmadığında bir kıymet taşımadığını...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2014 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alperen Ocakları Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı, konuşanların sadece konuşturulanlar olmasından kaynaklanan sıkıntı olduğunu, sözün ehil olanın elinde olmadığında bir kıymet taşımadığını söyledi. Vakfın Denizli il yönetimi yeniden oluşturuldu. Devir teslim törenine, Genel Başkan Sarı da katıldı. Sarı, burada yaptığı konuşmada, “Alperen Ocakları birer eğitim, kültür ve dayanışma yuvasıdır. Gerekli bilgi, beceri ve deneyimle donattığımız nitelikli genç kardeşlerimizin memleketimiz adına neler yapacakları herkesçe malumdur. Malumunuz, ülkemizde konuşanların sadece konuşturulanlar olmasından kaynaklanan, hiç tasvip etmediğimiz birçok sıkıntı mevcut. Söz ehil olanın elinde olmadığında, bizatihi bir kıymet taşımıyor. Yani söz söylemek değil, söz söyleyebilecek mertebede olmak marifettir. Alperen Ocakları da bu düsturla nitelikli genç kardeşlerimizi yetiştirmeye ve ülkemize hizmet etmeye devam edecektir.” dedi.

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığı'na getirilen Mehmet Akif Yanmaz ise görev değişimin bir bayrak yarışı olduğunu ifade etti. Yanmaz, “Bayrak yere düşmez, lekelenmez, dalgalanmak ister. Yeni yönetimimizin de eski yönetimdeki arkadaşlar gibi bu bayrağın dalgalanması hususunda gerekli özveriyi gösterip çalışacaklarına güvenim tamdır. Yanlışın doğrunun muhasebesini dürüstçe yapan, söze yalan katmayan, vicdanını nefsi için hırpalamayan, gerekli bilgi ve donanıma sahip Alperen bir gençlik yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.