Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alkollü sürücü trafiği birbirine kattı

Ankara’da, sağa sola yalpalayarak giden araç trafiği birbirine kattı. Bir ara kaldırıma çıkan aracın alkollü sürücüsü bir süre sonra yol üzerinde sızdı. Polis ekipleri aracı park halinde buldukları için herhangi bir cezai işlem uygulamadı.Başkent’te...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 02:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da, sağa sola yalpalayarak giden araç trafiği birbirine kattı. Bir ara kaldırıma çıkan aracın alkollü sürücüsü bir süre sonra yol üzerinde sızdı. Polis ekipleri aracı park halinde buldukları için herhangi bir cezai işlem uygulamadı.

Başkent’te akşam saatlerinde alkollü bir şahıs 55 NC 326 plakalı aracıyla trafiği birbirine katarak ilerlemeye başladı. Siteler Kavşak’tan Samsun Yolu Turgut Özal Bulvarı'na çıkan alkollü şahsın, yolda seyreden diğer sürücülerin de güvenliğini tehlikeye atarak ilerlemesi Cihan Haber Ajans’ı (Cihan) kameralarına saniye saniye yansıdı.

Alkollü sürücü bir ara Bostancık Caddesi’ne döndü. Burada yol ortasında beklemeye başlayan sürücüyü çevredeki vatandaşlar uyardı. Uyarılar üzerine tekrar harekete geçen alkollü şahıs, Samsun Yolu Turgut Özal Bulvarı'na çıktı. Burada bir anlık direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs hemen toparlayarak tekrar yola çıktı. Ancak kaldırıma çıkan aracın sağ arka lastiği patladı. Lastiğin patlamasına aldırış etmeyen alkollü sürücü yoluna devam etti. Aracını seyir halindeki diğer araçların üzerine de süren sürücü, bir TIR'ın önüne geçti. TIR'ın uzun süre korna çalması ve selektör yapmasına rağmen yoldan çekilmeyen araç Mamak Boğaziçi 1 Caddesi’ne girdi. Burada bir süre ilerleyen şahıs cadde üzerinde aracın içerisinde sızdı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ İLE POLİS ARASINDA İLGİNÇ DİYALOGLAR YAŞANDI

Alkollü sürücünün sızdığı yere Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube polis ekipleri geldi. Zorla uyandırılan alkollü şahıs ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Polis ekiplerinin kontak anahtarını aldığı sürücüye "Ne yapıyorsun?" diye sorması üzerine sürücü, "Gidiyorum." cevabını verdi. Bunun üzerine polis ekipleri, "Hadi bakalım güle güle..." dedi. Aracın vitesi ile bir süre uğraşan alkollü sürücüye polis, “Ne oldu araç gitmiyor mu?” diye sordu. Bunun üzerine alkollü şahıs, “Gidiyor, gidiyor.” cevabını verdi.

Öte yandan polis ekipleri, aracı park halinde bulduklarını belirterek herhangi bir cezai işlem uygulamadı.

Araç polis ekiplerinin ayrılması üzerine olay yerinden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.