Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alçak saldırı! Bombalı araç ve roketle...

Diyarbakır’ın Hazro İlçesi’nde Teknebaşı Jandarma Karakolu’na saat 23.30 sıralarında PKK’lı teröristler tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi. Olay yerine takviye güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi. Saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alçak saldırı! Bombalı araç ve roketle...

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde Teknebaşı Jandarma Karakoluna terör örgütü PKKmensuplarınca bombalı araçla saldırı gerçekleştirildi.

PKK'lı teröristler tarafından Hazro ilçesine bağlı Teknebaşı Jandarma Karakoluna bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Teröristler aracı infilak ettirdikten sonra karakola roketatarla da saldırdılar. Patlamanın şiddeti çevre ilçelerden de hissedilirken, saldırıda can kaybı ve yaralanan olmadığı öğrenildi. 

O ÖNLEM İŞE YARADI
Çevresi terör saldırılarına karşı önlem olarak beton bariyerlerle çevrelenen karakola teröristler 300 metre kadar yaklaşabildi. Yetkililer, bombalı araçla yapılan saldırılara karşı bütün karakolların çevresine beton bariyerler yerleştirildiğini ve önlemlerin artırıldığını belirtti.

Olayın ardından güvenlik güçleri, saldırıyı düzenleyen PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.