Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alacaklısının oğlunu 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Mersin'de bir kişi, alacaklı olduğu şahsın 15 yaşındaki oğlunu ekmek almak için gittiği bakkaldan dönerken 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü.Olay merkez Toroslar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre araba satışından...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alacaklısının oğlunu 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü
Mersin'de bir kişi, alacaklı olduğu şahsın 15 yaşındaki oğlunu ekmek almak için gittiği bakkaldan dönerken 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
Olay merkez Toroslar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde meydana geldi.
İddiaya göre araba satışından dolayı S.A. isimli şahıstan alacağı olan ve Şanlıurfa'da ikamet eden E.E.A. (53) isimli şahıs, 2 gün önce Mersin'e geldi. S.A'nın adresini bulan E.E.A., dün alacağı 6 bin TL için olumsuz cevap aldı. E.E.A. bugün tekrar aynı adrese gelerek S.A'nın ekmek almak için gittiği bakkaldan dönen 15 yaşındaki oğlu Ramazan Ada ile karşılaştı. İddiaya göre Ramazan Ada'nın küfretmesine öfkelenen E.E.A., üzerindeki bıçakla saldırdı. 20 yerinden bıçaklanan Ramazan Ada kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Portakal bahçeleri arasından yaya olarak kaçan E.E.A. saklandığı Çilek Mahallesi'ndeki bir akrabalarının evinde yakalandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen E.E.A. gazetecilerin 'niye öldürdün?' sorusuna 'Dolandırıldım.' cevabını verdi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.