Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akülü tekerlekli sandalye ile ilk turu evinde attı

Şehitkamil Belediyesi’nin vermiş olduğu akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan 17 yaşındaki Şüheda Koçak, ilk turunu evin içinde attı. Gaziantep Şehitkamil Belediyesi bedensel engelli iki vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti....

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akülü tekerlekli sandalye ile ilk turu evinde attı
Şehitkamil Belediyesi’nin vermiş olduğu akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan 17 yaşındaki Şüheda Koçak, ilk turunu evin içinde attı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi bedensel engelli iki vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Beykent Mahallesi’nde ikamet eden kas hastalığı yüzünden yatalak olan engelli 17 yaşındaki Şüheda Koçak’ı baba evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi ekipleri, yıllardır akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli Şüheda Koçak’a sürpriz yaparak getirdikleri akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Aldığı akülü tekerlekli sandalye ile mutluluğunu gizleyemeyen Şüheda Koçak, akülü tekerlekli sandalyesine binerek ilk turunu evin içinde attı.

Doğuştan kas hastalığı bulunan ve yürüyemeyen Koçak, “Şu anda mutluluktan ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok mutluyum, ben de artık tekerlekli sandalyeme kavuştum. Artık okula rahat bir şekilde gidip geleceğim. Yıllardır beklediğim akülü tekerlekli sandalyeye Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun sayesinde kavuştum. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Ekipler daha sonra Pirsultan Mahallesi’nde ikamet eden ve yaklaşık 6 yıldır yatalak olan 67 yaşındaki Elaattin Koçak’ı ziyaret ederek, Koçak ile yakından ilgilendi. Ekipler, daha sonra getirdikleri tekerlekli sandalyeyi Koçak’a teslim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.