Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKSİAD iftarında kardeşlik vurgusu

Konya’nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren Akşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının 2.sini düzenledi. Programda kardeşlik vurgusu yapıldı.Ökesli Düğün Park'ta yapılan programa...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AKSİAD iftarında kardeşlik vurgusu
Konya’nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren Akşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının 2.sini düzenledi. Programda kardeşlik vurgusu yapıldı.

Ökesli Düğün Park'ta yapılan programa çevre ilçelerden Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, STK temsilcileri, işadamları ve Akşehirlilerden oluşan 250 kişilik davetli grubu katıldı.

Programda konuşan AKSİAD Başkanı Ali Lütfi Ökesli, Ramazan'ın birleştirici ikliminden faydalanarak tüm farklılıkları bir kenara koyup toplum katmanları arasında kardeşliğin teminini sağlamak gerektiğini belirtti. Ökesli konuşmasında şunları söyledi: "Hz. Peygamber (sav) bir hadisi şerifinde 'Size yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir işi göstereyim mi?' dedikten sonra 'Selamı aranızda yaygınlaştırınız' buyurmaktadır. Öyleyse bizler de tüm farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak sevgi toplumunu inşa edelim ve Ramazan ayının ruhunu gelecek nesillere taşıyalım inşallah." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.