Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akkuyu NGS'den Büyükecelili öğrencilere kırtasiye yardımı

Akkuyu NGS A.Ş., 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin ilk gününde Büyükeceli İlköğretim Okulu’nda öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.     Yeni eğitim-öğretim döneminin açılış törenine Akkuyu NGS A.Ş....

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akkuyu NGS'den Büyükecelili öğrencilere kırtasiye yardımı
Akkuyu NGS A.Ş., 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin ilk gününde Büyükeceli İlköğretim Okulu’nda öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

    Yeni eğitim-öğretim döneminin açılış törenine Akkuyu NGS A.Ş. Büyükeceli Bilgilendirme Merkezi Müdürü Eyyüp Lütfi Sarıcı, Büyükeceli İlköğretim Okulu Müdürü Sadık Güleryüz, öğretmenler ve veliler katıldı.

    Törende konuşan Akkuyu NGS Büyükeceli Bilgilendirme Merkezi Müdürü Sarıcı, 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi. Sarıcı, "Akkuyu NGS A.Ş. olarak sizlere destek olmak için buradayız. Her yıl olduğu gibi bu yılda okul sevincinize ortak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. El ele birlikte sıkı çalışarak ülkenin geleceğini katkı sağlayacağız ve bunu Büyükeceli’de birlikte yaşayarak göreceğiz. İnancım odur ki, eğitiminize odaklanır, sıkı çalışırsanız, istekli ve gayretli olursanız, çabalarsanız, başarılı olacak ve hedefinize ulaşmakta hiçbir güçlükle karşılaşmayacaksınız. 21. yüzyılda eğitim-öğretim çok önemli bir konumdadır. Okulda aldığınız eğitim her şeyden değerlidir ve hayatta yaptığınız en önemli iştir. Eğitimdeki kararlılığınız ailenizi de mutlu edecektir. Çalışmamak, oturarak şansını beklemek, boş bir hayal peşinde olmak, zamanı boşa harcamaktır. Ancak çabalayarak çalışarak her şeyin değiştiğini görebilirsiniz." dedi.

    Akkuyu NGS’nin her zaman yanlarında olduğunu belirten Büyükeceli İlköğretim Okulu Müdürü Sadık Güleryüz, Akkuyu NGS A.Ş’ye teşekkür etti. Akkuyu NGS’nin okullarına her yıl anlamlı katkılarda bulunduğunu vurgulayan Güleryüz, "Eğer aklınızın zengin olmasını ve uygar bir insan olarak yetişmek istiyorsanız, okulunuza dört elle sarılarak sahip çıkın. Okulun bütün imkanlarından yararlanın. Düzenli çalışın. Çünkü başarılı olmanın yolu, düzenli, programlı ve disiplinli çalışmaktan geçer." diye konuştu.

    Öğrencilerin şiirler okuduğu törenin ardından öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeler, Akkuyu NGS çalışanları tarafından verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.