Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akılalmaz olay! Kendini arabadan attı!

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 10 yaşındaki Fahrettin Soykan Yaylı, seyir halindeki otomobilden atlayarak yaralandı. Hastanede tedaviye alınan Yaylı, rüyasında gördüğü kazanın etkisiyle bir anda uyanıp kendisini araçtan attığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akılalmaz olay! Kendini arabadan attı!
Olay, sabaha karşı saat 04.30 sıralarında D-100 karayolunun Tosya kesiminde meydana geldi. Babası ve küçük kardeşinin de bulunduğu, akrabaları 38 yaşındaki Yücel Taner Soytürk’ün kullandığı 34 VY 4528 plakalı otomobille İstanbul’dan Samsun’a giden Fahrettin Soykan Yaylı, iddiaya göre arka koltukta uyurken bir anda uyanıp kapıyı açarak kendini yola attı.

Sürücü aracı durdururken 112 Acil’i arayarak haber verdiler. Gelen sağlık ekibi, yolda sürüklenerek yaralanan çocuğa müdahale etti. Yaylı, ambulansla Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuk, polise verdiği ifadesinde rüyasında kaza yaptıklarını ve kazanın etkisiyle bir anda uyanıp kendisini araçtan attığını söyledi.

Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve sıyrıklar oluşan Yaylı, buradaki tedavisinden sonra Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.