Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akhisar'da dört gündür kayıp olan çocuğun kuyuda cesedi bulundu

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, 25 Nisan 2014 gününden beri kayıp olan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Umut Zambak, bir kuyuda ölü bulundu. Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi morguna gönderilen küçük çocuk, babası Hasan Hüseyin Zambak tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar'da dört gündür kayıp olan çocuğun kuyuda cesedi bulundu
Manisa'nın Akhisar ilçesinde, 25 Nisan 2014 gününden beri kayıp olan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Umut Zambak, bir kuyuda ölü bulundu. Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi morguna gönderilen küçük çocuk, babası Hasan Hüseyin Zambak tarafından teşhis edildi.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, saat 02.00 sıralarında İstanbul-İzmir karayolu kenarındaki TCDD lojmanlarının bahçesinde, eskiden kara trenlere su vermek için kullanılan su kuyusunda bir erkek çocuk cesedi olduğu ihbarı geldi. Bunun üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grubu'ndan yardım istendi. Saat 10.00 sıralarında, 17 metre derinliğinde ve üzerinde su deposu kuleleri bulunan kuyuda arama çalışması başlatıldı. İçinde 2 metre derinliğinde su bulunan kuyuya, İzmir Su Altı Grubu'ndan iki dalgıç inerek, halatla bağladıkları çocuğun cesedini çıkardı. Ayağındaki kırmızı ayakkabılarından, dört gündür kayıp olan Atatürk İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Umut Zambak'a ait olduğu belirlendi. Ceset, yakınlarının feryatları arasında çıkarıldıktan sonra morga gönderildi. Burada savcılık incelemesinin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi. Babasının teşhis etmesinin ardından fenalık geçiren yakınlarını, polisler güçlükle sakinleştirdi.

25 Nisan günü arkadaşlarıyla oynamak üzere evden çıkan Umut Zambak, bir daha dönmemiş ve polis ekiplerince arama başlatılmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.