Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’nin Kayseri Büyükşehir belediye başkan adayı Özhaseki

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Büyükşehir belediye başkan adayının, mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olduğunu açıkladı. Bakan Yıldız, aday olmayan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız’a da...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Büyükşehir belediye başkan adayının, mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olduğunu açıkladı. Bakan Yıldız, aday olmayan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız’a da teşekkür etti.

Bakan Taner Yıldız, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Kasım Ayı Danışma Meclis Toplantısı'na katılarak, burada büyükşehir belediye başkan adayının kim olduğunu açıkladı. Bakan Yıldız, parti içinde Bekir ağabey olarak anılan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız’ın seçimlerde tekrar göreve gelebilecek olmasına rağmen aday olmadığını açıkladığını ifade etti. Yıldız, büyük bir erdemlilik gösteren Bakir Yıldız’ın müsaade istediğinde bir kesimin devam etmesi bir kesimin de büyük bir saygı gösterdiğini anlattı. Bu davranıştan dolayı Bekir Yıldız’a teşekkür eden Bakan Yıldız, “Tecrübe ve kurumsal Kayseri hafızası kolay elde edilemiyor. 20 yıllık başkanımızın birikimlerinin Kayseri’ye katkı koyması adına faydalanmak istiyoruz.” dedi.

Bakan Taner Yıldız, konuşmasının sonunda ise Kayseri Büyükşehir belediye başkan adayının mevcut Başkan Mehmet Özhaseki olduğunu açıkladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.