Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Dingil, Kılıçdaroğlu'nun mitingini tepeden izledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Kılıçdaroğlu konuşurken, AK Parti İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de yüksek bir binanın...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 22:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 22:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Partili Dingil, Kılıçdaroğlu'nun mitingini tepeden izledi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Kılıçdaroğlu konuşurken, AK Parti İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de yüksek bir binanın çatısından mitingi izledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hatay'ın İskenderun ilçesinde partisi tarafından Anıt Alanı'nda düzenlenen mitingde seçmenlere seslendi. Yüksek bir binanın çatısına çıkarak miting alanında toplanan kalabalığı izleyen AK Parti İskenderun Belediye Başkanı Dingil, bir süre Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarını dinledi. Kameraların kendisine yöneldiğini fark eden Başkan Seyfi Dingil, daha sonra binanın teras katından indi.

İskenderun Körfezi'ne hakim noktada verilen mitingde gördüğü ilgi karşısında İskenderunlulara teşekkür eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu, İskenderun’un CHP iktidarında hak ettiği hizmeti alacağını vurguladı. CHP'nin İskenderun mitingi esnasında gökyüzünde süzülen paraşütçüler de çiftçilere destek yazılı pankartla mitinge ayrı bir renk kattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.