Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'den istifa eden meclis üyesi HDP'ye geçti

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde AK Parti'den istifa eden Belediye Meclis Üyesi Nurettin Yaşin HDP'ye geçti. Yaşin ile beraber Örnek ailesi de HDP rozeti taktı.Belediye Meclis üyesi Orhan Çeçen'in istifasından sonra AKP'den bir istifa daha...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti'den istifa eden meclis üyesi HDP'ye geçti
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde AK Parti'den istifa eden Belediye Meclis Üyesi Nurettin Yaşin HDP'ye geçti. Yaşin ile beraber Örnek ailesi de HDP rozeti taktı.

Belediye Meclis üyesi Orhan Çeçen'in istifasından sonra AKP'den bir istifa daha geldi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Kızıltepe Belediye Meclis Üyesi seçilen Nurettin Yaşin, partisinden istifa etti. Yaşin ve akrabaları HDP seçim bürosunu ziyaret etti. Yaşin ve akrabalarını HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, Erol Dora, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları İsmail Asi,Leyla Salman ve parti yetkilileri karşıladı. Yaşin ve akrabalarına HDP rozeti takıldı.

Yaşin,7 Haziran seçimlerinin barış ve demokrasiye umut getirmesini temenni etiklerini belirterek HDP'ye destek vereceklerini kaydetti. Mardin'de AK Parti 22. dönem Milletvekili Selahattin Dağ'ın akrabaları ve AK Parti Midyat eski ilçe başkanı Edip Demirdağ da HDP'ye geçmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.