Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti milletvekili adayı bıçaklı saldırıya uğradı

AK Parti Adana 13. Sıra Milletvekili Adayı Ramazan Demir, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandı. Aladağ ilçesinde seçim faaliyetlerini sürdüren Demir'in, bir vatandaş ile giriştiği yol verme tartışması sonucu bıçaklı saldırıya...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 00:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 00:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Adana 13. Sıra Milletvekili Adayı Ramazan Demir, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandı. Aladağ ilçesinde seçim faaliyetlerini sürdüren Demir'in, bir vatandaş ile giriştiği yol verme tartışması sonucu bıçaklı saldırıya uğradığı öğrenildi. Demir'in hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aladağ ilçesinde seçim kampanyası yürüten Ramazan Demir ile Faruk Soydan arasında yol verme tartışması başladı. Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ)'de taşeron işçi olarak çalıştığı öğrenilen Faruk Soydan ile yaşanan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Soydan, üzerindeki bıçakla Ramazan Demir'i 3 yerinden yaraladı. Demir, çağrılan ambulans ile Adana'ya sevk edildi. Demir'in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Konuyu Twitter'dan paylaşan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, şu ifadelere yer verdi: "Adana adaylarımızdan Ramazan Demir bıçaklı saldırıya uğradı. Bu saldırıyı lanetliyorum. Ramazan kardeşime acil şifa diliyorum. Ambulanstaki arkadaşları arayarak bilgi aldım. Ramazan kardeşimizin de sesini duydum. 3 bıçak yarası almış. İnşallah çabuk şifa bulacak. Adana adayımız Ramazan Demir şu anda hastanede. Sağlık durumu şükür iyi. Bu saldırıyı lanetliyorum. Seçim çalışmalarımıza kimse engel koyamaz. Her partinin seçim güvenliği esastır. Ramazan Demir kardeşimizin sağlığına kavuşmasını diliyorum. Çalışmalarımız aynen devam edecek."

Bu arada ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, olayın bireysel olduğuna ve siyasi bir boyutunun olmadığına vurgu yaptı. Gözaltına alınan Faruk Soydan ile ilgili olarak polisin işlem yaptığı ve olayla alakalı soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.