Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti mahalle temsilciliği önünde ses bombası patladı

Kartal’da AK Parti Atalar Mahalle Temsilciliği önünde ses bombası patladı. Olay yerinde inceleme yapan polis, ses bombasını bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olay, Atalar Mahallesi Atalar Caddesi üzerinde saat...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 04:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 04:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti mahalle temsilciliği önünde ses bombası patladı
Kartal’da AK Parti Atalar Mahalle Temsilciliği önünde ses bombası patladı. Olay yerinde inceleme yapan polis, ses bombasını bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Atalar Mahallesi Atalar Caddesi üzerinde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler 35 numarada bulunan 5 katlı binanın girişindeki AK Parti Atalar Mahalle Temsilciliği önüne ses bombası attı. Ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Zanlılar olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine söz konusu adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, emniyet şeridiyle kapattığı adreste delil araştırması yaptı. Bomba İmha ve İnceleme ekipleri de olay yerinde çalışma yaptı.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman olayı telefonla öğrendiğini ve olay yerine geldiğini aktardı. Akman, parti temsilciliği önündeki patlamanın can ve mal kaybına yol açmadığını aktardı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.