Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti ilçe başkanı PKK'lılar tarafından kaçırıldı

AK Parti'nin Tunceli Mazgirt İlçe Başkanı Süleyman Canpolat, bir grup PKK’lı tarafından aracı yakıldıktan sonra kaçırıldı.Edinilen bilgiye göre Mazgirt ilçesine bağlı Danaburan köyünde saat 20.00 sıralarında yol kesen bir grup PKK’lı,...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti'nin Tunceli Mazgirt İlçe Başkanı Süleyman Canpolat, bir grup PKK’lı tarafından aracı yakıldıktan sonra kaçırıldı.

Edinilen bilgiye göre Mazgirt ilçesine bağlı Danaburan köyünde saat 20.00 sıralarında yol kesen bir grup PKK’lı, AK Parti Mazgirt İlçe Başkanlığı'nı yürüten Süleyman Canpolat ve Göktepe Köyü Muhtarı Gökhan Sonar’ın da içinde bulunduğu aracın önünü kesti. Canpolat ve Sonar’ı araçtan indiren PKK’lılar, Muhtar Gökhan Sonar’ı serbest bıraktıktan sonra aracı ateşe verdi. AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Canpolat’ı yanlarına alan PKK’lı grup, daha sonra dağlık ve ormanlık alana kaçtı.

Öte yandan Tunceli’den Erzincan’a giden bir astsubay, PKK’lı grubun Tunceli - Erzincan karayolunun Zağge mevkiinde yol kestiklerini fark etmesi üzerine aracıyla geri dönmek istedi. Astsubayı fark eden PKK’lı grup, araca ateş etti. Astsubay, eşi ve çocuklarının da içinde bulunduğu araçla hızlıca bölgeden uzaklaştı. Astsubay ve ailesi olaydan yara almadan kurtuldu. Aracının tekerinin patlaması nedeniyle başka araçla Tunceli merkeze gelen astsubayın aracının PKK'lı grup tarafından ateşe verildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.